Markedsføringstips til dig der skal udstille.

Eget trykt materiale

Har man mulighed for det, er det altid en god idé at få trykt plakater, flyers eller visitkort. Disse ting kan naturligvis bruges i forbindelse med selve udstillingen.

Ofte vil der også være mulighed for at få hængt plakater op forskellige steder i nærområdet, i tiden op til udstillingen. Der findes plakatsøjler rundt omkring på havnen og i butikker, restauranter, på kroen og på biblioteket kan man måske få lov til at hænge op. Man kan selvfølgelig ikke være sikker på at få lov til at hænge op, men det koster jo ikke noget at spørge.

Omtale i trykte og elektroniske medier

KultuNaut – den elektroniske kulturguide

Siden bliver brugt utrolig meget og en række aviser og officielle websteder trækker informationer herfra. X-PORTEN er oprettet som udstillingsted og man kan derfor selv oprette sit arrangement på www.kultunaut.dk

Oplev Halsnæs - elektronisk guide til oplevelser i Halsnæs:

http://oplevhalsnaes.dk/begivenhed-paa-oh

Hvis man opretter på Oplev Halsnæs bliver det automatisk også oprettet på Kultunaut.

Annoncering kan man jo vælge som det passer én, men ofte er det en lidt bekostelig affære.

Pressemeddelelser med tekst og billeder er de lokale aviser flinke til at optage, men det er naturligvis avisens prioritering som afgør om den kommer med. Erfaringsmæssigt går det lidt lettere, hvis det man sender frem er mere eller mindre ”grydeklart”, teksten i en PDF-fil et passende billede i JPG-format og ikke alt for omfangsrigt. Nedenfor er nogle mailadresser til aviser, trykte og online:

Halsnæs AVIS 

redaktion@halsnaesavis.dk

Frederiksborg Amts Avis, dagblad som dækker Nordsjælland.

halsnaes@sj-medier.dk

X-PORTEN’s Markedsføringspakke:

Hvis du vil slippe lidt lettere over markedsføringen, kan vi tilbyde en samlet pakke, hvor vi ordner det meste. Du leverer lidt billed- og tekstmateriale, hvorefter vi sørger for eksponering på X-PORTEN's hjemmeside før udstilling og i 12 måneder efter udstilling. Vi opretter på Kultunaut og på OplevHalsnæs, vi lægger billede og beskrivelse på X-PORTENs Facebook side og vi sender pressemeddelelse til lokalavis (kan dog ikke garantere at de optager den). Kontakt os på nedenstående eller aftal i forbindelse med, at vi aftaler din udstilling.

booking@x-porten.dk