Birthe Villauma og Marianne Mønsted udstiller i X-PORTEN 10. til 15. juli


Birthe Villauma:

Siden 2008 har jeg koncentreret mig om akvarel- og akrylmaling, og har modtaget undervisning af anerkendte kunstnere og gået på kunstskoler.

Jeg udstiller på kunstmesser, gallerier, kunstforeninger, kulturhuse, og internationalt med den franske kunstnergruppe Salons Libres Europeens & Universels i Paris og Berlin.

Inspiration til mine akrylbilleder, får jeg gennem oplevelser som jeg henter frem og fortolker når jeg står ved lærredet og har valgt en farveskala. Herfra bygges grundmotivet op. Værket er færdigt når den ønskede stemning af drama – lethed – farvernes samspil og dybde i billedet er opnået.
 

www.birthevillauma.dk

artbyvillauma@gmail.com
Marianne Mønsted:

Efter en karriere som designer med strik som speciale begyndte jeg at male akvareller i 1995 og akrylmalerier I 2008 og senest grafik.

Mit udtryk er for det meste abstrakte, fantasifulde, diffuse landskaber I en glad farvepalet, men ind i mellem med figurativt motiv, hvorimod mine akvareller er mere genkendelige, naturtro motiver.

Jeg inspireres af naturens farver og lys, erindringer og drømme.

Har gennem årene modtaget undervisning af flere dygtige og anerkendte kunstnere, kunstskolen på Musicon og højskoler.

Udover ArtQ er jeg bl.a. medlem af Kunst på Musicon, Akio, kunstruten Kunst I midten, kunstforeninger og Artmoney. Udstiller i kunstforeninger, Kulturhuse, udstillingsgallerier m.m., solo eller sammen med grupper.
www.mariannekunst.dk

mariannekunst@live.dk