Ditte Forchhammer og Peter Hartung udstiller i X-PORTEN fra 25. til 30. juni
Ditte Forchhammer maler, fordi hun ikke kan lade være. Hun fortæller historier… ofte med kærlighed / erotik som tema. Hun bruger ”hele paletten”, elsker legen med farver, at male til musik, male med porrer og forårsløg. Glæde andre… og sig selv! Se mere på Dittes hjemmeside, www.ditteforchhammer.dk eller på Facebook, som er mere opdateret: Ditte Forchhammer billedkunstner. Som noget helt specielt har Ditte en ung gæstekunstner med på udstillingen – Mette Trier – som i flere år har modtaget undervisning hos hende. Glæd jer til at se en meget varieret og spændende udstilling.

Galleri Comicart.dk
v. Peter Hartung
Udsholt Byvej 18-22,
Udsholt,
3230 Græsted
Tlf. (+45) 24 21 48 13


Åbent hele året lørdag-søndag kl. 12-16.
I sommerferien desuden fredag kl. 12-16.
Webshop: www.comicart.dk

Ole Ahlbergs erotiske, humoristiske billeder med Tintin i en uvant rolle vil hænge side om side med Erik Bille Christiansens uimodståelige, ekspressionistiske oliemalerier af Anders And, Mickey Mouse og Fedtmule, når X-porten får besøg af Galleri Comicart.dk.

Peter Hartung er indehaver af Danmarks internationale tegneseriegalleri, som køber og sælger original tegnekunst med speciale i tegneseriekunst - original comic art. Galleriet ligger i landsbyen Udsholt i Nordsjælland og udstiller værker af over 270 kunstnere! Her finder du originaltegninger, grafik og malerier i dejlige, landlige omgivelser.