Hanne Carlsen  Gilleleje udstiller i X-Porten.

Fra tirsdag den 30. juli frem til søndag den 4. august udstiller Hanne Carlsen fra Gilleleje sin kunst i X-Porten, Hundested Havn. 

Åbningstiderne er fra kl. 11 – 17 og der vil være fernisering tirsdag mellem 11 – 13. 

Hanne fortæller: ” efter mange år som sygeplejerske, har jeg valgt at udleve min gamle drøm om at male, hvor jeg kan udfolde min kreativitet. 

Jeg har modtaget undervisning over en længere årrække, og her til sommer skal jeg følge undervisningen på Spektrum Kunstskole i København, så jeg kan udvikle mig videre.

Jeg er udstillingsaktiv mange steder. I det sidste år har det taget om sig. Omkring årsskiftet havde jeg to udstillinger i Dubai. Herefter fulgte Kunst for alle i Aarhus, I juli måned deltog jeg ved Kunst på Molen i Hornbæk, Kunst i Teltet i Hornbæk, og nu gælder det X-Porten i Hundested og til oktober Kunst for alle Øksnehallen i København.

Ud over dette har jeg udstillet hos ingeniørvirksomheden COWI A/S i Lyngby, og til november skal jeg udstille hos FOSS A/S i Hillerød.

Min kunst er fortrinsvis abstrakt, men jeg kan ikke helt lade være med at bevæge mig over i den figurative verden. I den sidste tid har jeg arbejdet med collage/blæk og det er der kommet nogle meget spændende billeder ud af. 

Kom og besøg mig i X-Porten og prøv også at besøge mit web-site www.hannecarlsen.dk