"SUN-SHINE" ....SHINE ON .....LYS over HUNDESTED -  SE ind i X-porten !!! !

MØD 3. måske 4. SOMMERFRISKE KUNSTNERINDER i deres KUNSTUNIVERS.

Alt sammen i uge 34. Der er ÅBENT ti.-søn. kl.10.30-17.30  ++  Free Entrè

Vi byder på 6 dage med:

Nyfortolkning af Akvarel HeART work, BILLEDKUNST i akryl, olie, Keramik SKULPTURER, samt hvad havet bragte på land Kompositioner, og der er mulighed for at ENGLENE åbner op for Samtale undervejs i løbet af udstillingen. Der vil også være unikke håndlavede vintage-smykker med historie.

 I X-porten vil der både være udstilling og arbejdende værksted.

Charlotte Bøgh Aagaard bidrag til fælles udstillingen vil være et bred udsnit af ældre og nye malerier malet de sidste 4-5 år.  Charlotte har siden 2008 arbejdet fuldtid som billedkunstner og har en letgenkendelig personlig stil.  Det brudte træ er et vigtigt element i Charlottes malerier og har sin egen symbolik. Charlotte arbejder med kontraster på flere planer. Nogle gange er der mennesker til stede, andre gange ikke.

Selv om Charlottes billeder kan være markante og skarpe i sit enkle kontrastfyldte udtryk, føler man en ro og harmoni, når man betragter de skønne malerier hun maler med sikker hånd og stor æstetisk sans.

Smykkedesigner Maria Hunes (Persefone) bidrag til den fælles udstilling vil være unikke håndlavede vintage-smykker med historie. Alle smykkerne er lavet af materialer i høj kvalitet. Maria Hune arbejder kun med sølv, forgyldt sølv eller bronze. Hertil kommer perler og halvædelsten i nye former og farver blandet med porcelænsperler, vedhæng, brocher mv. fra gamle smykker. Maria Hune er i sine smykkedesigns meget optaget af at bruge materialer fra gamle smykker i hendes nye smykker, så der opstår en ny fortælling, hvor nyt og gammelt mødes. Det er en dejlig tanke, at fordums festsmykker fortsætter med at blive beundret og brugt, som del af et nyt og eventyrligt smykke.

Klik ind på hjemmesiderne hvis du vil se hvornår din favoritkunstner er tilstede:

http://www.charlotteboghaagaard.dk  (BILLEDKUNST olie og akryl, serierne "In Between" og "Grid of Mind")
www.persefone.dk   (Historiefortællende SMYKKEKUNST til Fynbo priser)
www.BilledMagikerenMindfulnessArt.dk  (Næsten 3D agtig nyfortolkning i Akvarel universets Engle-spor)