Trine Ring, Birthe Ring, Jesper Folmer Hansen, Lilly Lund Hjory og Susanne Ruge udstiller sammen i

X-Porten fra 5. til 8. august 2013.

Åbent hver dag fra 10-20. Fernisering mandag 5. august klokken 17-21.

Trine Ring 
ringtiltrine@gmail.com

Trine er smykkedesigner med stor fascination af ædelstene og ædelmetaller.
Med en baggrund som gemmolog samt mange års erfaring fra smykkebranchen, udfordrer hun rammerne for smykkedesign ved at indarbejde utraditionelle materialer som læder, træ, plast og porcelæn i sine designs. 

Birthe Ring 
bjring@mail.dk

Birthe har, efter et langt ’erhvervsliv’, endelig fået tid til at dyrke sin kreative side og hun har kastet sig over syning af tasker og tøj. Hun bruger spændende, stærke farver og forskellige materialer i sit udtryk. 

Birthe fremstiller også smykker. Armbånd i gummi og læder samt ringe i gummi med smukke, farverige sten. 

Tasker og tøj vil for det meste kun blive lavet i eet eksemplar, mens armbånd og ringe bliver lavet i flere eksemplarer og kan bestilles i den rette størrelse 

Lilly Lund Hjorhøy 
lilly.lund.art@gmail.com

Lilly Lund Hjorhøy har malet i mange år, og har løbende udstillinger. 

Hendes billeder er fulde af liv og lys og malet med en frygtløs kolorit på paletten. Hun elsker former og farver, og bruger tit store bevægelser når hun maler. Her på det seneste er malerierne samtidig begyndt at blive mere lette og luftige. 

Hun er hele tiden i dialog med billedet og sin egen nysgerrighed for hele tiden at prøve noget nyt. Både teknikker og malemåder udfordrer hun. 

Lilly Lund Hjorhøy går på Kunstskolen på Musicon i Roskilde og deltager desuden i mange billedkunstkurser, for hele tiden at blive inspireret og få flyttet grænser. 

Susanne Ruge 
mail@susanneruge.dk 
www.cybergalleriet.dk/susruge 

Susanne er selvlært billedkunstner og har malet i en del år. Hun arbejder i akryl og mest abstrakt. Inspirationen hentes fra naturen og resulterer i abstrakte landskaber. 

Også stemninger, farver og former inspirerer og danner baggrund for farverige billeder. Susanne er medlem af foreningerne fjordkunst.dk og Kunstnerkælderen i Ølstykke og går 

på Kunstskolen på Musicon i Roskilde hos Erik Schwartzbart.

Jesper Folmer Hansen 
a.munter@live.dk

Jesper er uddannet klejnsmed og svejser. Under et ophold i Frankrig fra 2009-2012 kom han i gang med at fremstille svejsede skulpturer – en drøm han havde haft længe.

Skulpturerne fremstilles af gammelt genbrugsjern og svejses kun med elektrode. De slibes og afpudses efterfølgende så de får et naturligt udtryk. Jesper har stor succes med sine skulpturer som hele tiden udvikler sig.