Rie Brødsgaard og Susanne Schulian i fælles udstilling.
I perioden 18. til 23. juli 2017


Rie Brødsgård fortæller:
Jeg arbejder med billeder i mange lag. Jeg bliver inspireret af forskellige mønstre, kontraster, strukturer og farvevalg som sammensættes til spændende eksperimenterende collagemaleri.
Billederne bliver lavet i en blandingsteknik af akryl, bejdse, serigrafiktryk, papir samt forskellige tegne- og farvematerialer. Jeg arbejder i mange lag og til sidst lakeres så farverne træder smukt frem.
Processen oplever jeg som bevægelser og energier som opstår gennem farver, lyset, strukturer og tanker, som til sidst ender i et univers af små historier.
Mine billeder er meget intense, stoflige, grafiske og harmoniske, hvor balancen mellem det rå og feminine kommer til udtryk.

"Livet er en gave, forstå blot at pakke den rigtigt ud"


Susanne Schulian udtaler:
Glas som kunst og brugskunst har altid fascineret mig. Glas har egne spilleregler og der er derfor mange faktorer, som har indflydelse på det færdige produkt. Hver ting bliver unik. Jeg går gerne på opdagelse i glassets mange muligheder - såvel i anvendelse som i kunst - kunsthåndværk i ordets bedste forstand. Jeg gør brug af en del af de antikke teknikker, når jeg undersøger glasset i samspil med andre materialer eller dets mulig-heder i dets egen skønhed og glansfuldhed.