SOMMERUDSTILLING I X-PORTEN HUNDESTED 

Billedekunstner Karen Willesen, kommer for første gang til Hundested for at udstille sin kunst i X-porten. 

Udstillingen kan ses fra fredag d. 7. juni - onsdag d. 12. juni alle dage kl. 11 - 18, Karen Willesen er selv tilstede.

Karen Willesen “er fascineret af det, som driver os, bringer os sammen og får os til at føle os levende” Kom og se ekspressiv kunst, hvor energien er målet med kunsten. 

På den kommende sommerudstilling, stråler værkerne af liv, lys, forår, og al det vi drømmer om. Letheden har bevidst overtaget magten, så de bliver levende, altsammen ofte til tonerne af Tina Dicow LET OG NORDISK. 

Karen Willesen’s værker er olie på lærred og hun arbejder med mange lag, der er påført med kraftfulde penselsstrøg, der oser af energi. 

Karen Willesen er uddannet på Århus Kunst Akademi, hos Ulrik Hoff København og på Teko Herning. 

Hun er tilknyttet flere gallerier i Danmark og Tyskland. 

Hun udstiller på ART HERNING, på gallerier i København, Århus, Skagen, Lønstrup, Hannover og til november en solo udstilling i Berlin. 

Og hun har lavet flere udsmyknings opgaver heriblandt PWC Lillebælt, Beck-Bruun København, Broager Sparrekasse og Domhuset i Sønderborg. 

Karen Willesen er senest også aktuel i bogudgivelsen 101 kunstner 2012, skrevet af Tom Jørgensen, Redaktør på Kunstavisen og Kulturredaktør på JyllandsPosten. 

Karen Willesen har i januar 2013 været udsat for et kunsttyveri i sit STUDIO/SHOWROOM, men er klar igen, det blev vist i Station 2 EFTERLYST d. 22. januar ) 

OLE LINDBOE skrev om Karen Willsen 

Lysets magi 

Farver er ikke bare farver. Lys er ikke bare lys. Maleri er ikke bare maleri. Alt sammen banale konstateringer, som man alligevel ofte må notere, når man nærmer sig billedkunst. Vi lever i et land, hvor der måske er for mange kunstnere – fordi det tilsyneladende er så nemt at male. 

Men det er det ikke. Det kræver – udover talent – en særlig viljestyrke og en vedholdenhed, der bygger på en viden om, at kunst handler om at gøre sig umage. Karen Willesen har det hele: Talent, vilje, udholdenhed. Hendes billeder er koloristiske og fortryllende. De svæver med en poetisk lethed. De funkler. De signalerer et overskud, som netop kommer af mange timers slid foran lærredet. Og hun lykkes, kan man hurtigt konstatere. Hendes billeder er en slags digte, en række fabuleringer over naturens og farvernes egenart. 

Det er både smukt og tankevækkende. 

www.karenwillesen.dk 

FB Karen Willesen