Kunst og kunsthåndværk på Hundested havn

X-PORTEN 2022 Sæson

2022 har været en fornøjelse. Ingen restriktioner eller lukninger og mange fantastiske udstillinger med tusindvis af gæster.


Vil du udstille i 2023?

Er du kunstner og/eller kunsthåndværker, og kunne du have lyst til at udstille, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os på mail. Se nærmere under Booking.

Booking til 2023 er i fuld gang. Højsæsonen omkring skolernes sommerferie er optaget, men der er stadig mange gode perioder ledige, bl.a. i påsken, hvor det store lokale er ledigt.

Skriv til booking@x-porten.dk hvis du er interesseret.


X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere. Huset ejes af Hundested Havn.Susanne Schulian er kulturarrangør i forhold til udstillinger og andre events af kulturel karakter.
Du kan læse om vores behandling af persondata ved at klikke her.