Kunst og kunsthåndværk på Hundested havn

Vil du udstille i 2020

Er du kunstner eller kunsthåndværker og har du lyst til at udstille på havnen i Hundested, så se mere om udstilling her på siden og send dit ønske til booking@x-porten.dk

Juni, juli og august er fuldbookede i begge rum, men der er stadig muligheder i foråret eller i sensommer/efterår.

Husk du også følge med i, hvad der sker i X-PORTEN på Facebook. Klik for at gå til Facebook

Godt nytår til alle udstillere og gæster.

2019 har været endnu et fantastisk år med utrolig mange, gode udstillinger. Vi siger tak til alle udstillere og ikke mindst til de mange tusinde gæster som har været forbi.

2020 kommer også til at byde på masser af spændende udstillinger, så på gensyn næste år.

Indtil videre, lægger vi ud med sæsonstart i påsken, og du kan under "udstillinger" se hvem der er på de første måneder.


X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere. Huset ejes af Hundested Havn.Susanne Schulian er kulturarrangør i forhold til udstillinger og andre events af kulturel karakter.
Du kan læse om vores behandling af persondata ved at klikke her.