Kunst og kunsthåndværk på Hundested havn

X-PORTEN 2021 Sæson - Startede i påsken

Vi kunne heldigvis, som sædvanlig, starte sæsonen til påske. Vi overholder naturligvis myndighedernes bestemmelser, men som det er nu, er forholdsreglerne de kendte omkring afstand og mundbind. Der er ikke krav om Coronapas.

Vi ser frem til en sæson med en masse spændende udstillinger og udstillingsoversigten er nu opdateret med det der sker i de næste måneder

Vi må naturligvis tage forbehold for, at krav fra myndighederne kan risikere at ændre på planerne.

Vil du udstille i 2022?

Er du kunstner og/eller kunsthåndværker, og kunne du have lyst til at udstille, er du velkommen til at sende en forespørgsel til os på mail. Se nærmere under Booking.

Vi åbner nu for booking til 2022-sæsonen. Når du skriver, er det rigtig fint hvis du fortæller om du er interesseret i et af lokalerne eller begge samlet. Skriv også gerne en ønsket periode, og gerne flere alternative, det øger chancen for at komme til.


X-PORTEN åbnede 8. maj 2009 i den gamle O.V. Fiskeeksports bygning på Ndr. Beddingsvej 39, Hundested Havn. Navnet er valgt i respekt for historien og det bagudrettede, men samtidig peger X’et fremad mod den ukendte faktor og det overraskende moment. Intentionen er, at X-PORTEN med skiftende tilbud i form af udstillinger og events af kulturel karakter, vil bidrage til et aktivt og levende havnemiljø til glæde og gavn for havn, turister og byens borgere. Huset ejes af Hundested Havn.Susanne Schulian er kulturarrangør i forhold til udstillinger og andre events af kulturel karakter.
Du kan læse om vores behandling af persondata ved at klikke her.